Schoonheidssalon Schiedam

Wij als schoonheidssalon in Schiedam kunnen je op heel veel verschillende vlakken van dienst zijn. Zo kun je bij ons terecht als sprake is van acne, voor biopeeling, dermapen, glow bb, hifu, eyecon en laserontharing. En daarmee hebben we nog slechts een klein deel van onze diensten benoemd.

tatoeage verwijderen

Schoonheidssalon Schiedam; ook voor het verwijderen van een tatoeage

Ook als jij je tatoeage wilt laten verwijderen ben je bij ons van de schoonheidssalon in Schiedam meteen aan het beste adres. Dat geldt eveneens voor een pigmentbehandeling en carbon peeling. En zo kunnen we je dus heel erg veel bieden als schoonheidsspecialist in Schiedam.

Afspraak inplannen

Je kunt altijd rekenen op een zeer persoonlijke aanpak

Kies je voor ons als schoonheidssalon in Schiedam, dan kun je rekenen op een zeer persoonlijke aanpak. Onze behandelingen staan bekend om hun kwaliteit en bovendien is het in onze salon altijd bijzonder sfeervol. We werken alleen met zeer ervaren huidspecialisten en zijn met name gespecialiseerd in behandelingen tegen acne en andere huisverbeteringen. We gebruiken in Schiedam de Mesoestetic cosmeticalijn overigens. Ook dit staat nadrukkelijk voor kwaliteit. Je kunt bij ons gemakkelijk online een afspraak inplannen en geniet altijd van een intense reiniging van de huid.

Specialist in OxyGeneo behandelingen

Waar we ons als schoonheidssalon in Schiedam ook in specialiseren is de OxyGeneo behandeling. Dit staat garant voor een mooie en zeer frisse huid. Het gaat om een behandeling die verschillende behandelingen als het ware combineert. Je moet dan denken aan de exfoliërende werking van een milde microdermabrasie, fruitzuur peeling en zuurstoftherapie van binnenuit. En dat allemaal in slechts één behandeling. Je ziet door de behandeling de huid veel meer volume krijgen en bovendien voelt je huid snel veel gladder en zachter aan. Het aangebrachte algenmasker met daaronder een hydraterend serum zorgt meteen voor een enorme vochtboost in de huid.

 

Lees meer

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en de behandeling is eveneens uit te breiden naar jouw eigen wens. Kies je voor deze behandeling dan stimuleer je de natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit. De behandeling staat voor meer resultaat in minder tijd en de OxyGeneo behandeling heeft een zeer goede super anti aging werking. Redenen genoeg dus om juist voor deze behandeling te kiezen en vooral ook voor onze salon te kiezen. Wij kunnen je op jouw wenken bedienen en hechten aan een zeer persoonlijke aanpak. Bovendien wordt bij ons kwaliteit nog met een hoofdletter geschreven.

Neem contact op
OxyGeneo behandeling

Over ons

​Voor persoonlijke aandacht en kwaliteitsbehandelingen kan je in Schiedam naar het sfeervolle GNYD Beauty.
Sema Gunaydi is een ervaren huidspecialiste en gespecialiseerd in acnebehandelingen, en huidverbeteringen. Als cosmeticalijn gebruiken wij Mesoestetic.