Over ons

​Voor persoonlijke aandacht en kwaliteitsbehandelingen kan je in Schiedam naar het sfeervolle GNYD Beauty.
Sema Gunaydi is een ervaren huidspecialiste en gespecialiseerd in acnebehandelingen, en huidverbeteringen. Als cosmeticalijn gebruiken wij Mesoestetic.

OxyGeneo behandeling

Oxygeneo behandeling

Als schoonheidsspecialist in Schiedam staan we nadrukkelijk voor behandelingen die de kwaliteit van de huid sterk verbeteren. We bieden in dat kader tal van verschillende behandelingen aan in onze salon in Schiedam. Daarbij werken we innovatief en op zeer persoonlijke wijze. Geen enkele huid is uniek en daar handelen we dan ook naar.

Maak een afspraak

We kunnen je tal van verschillende behandelingen aanbieden

Zomaar een greep uit dat wat we jou aan kunnen bieden. Zo zijn we specialist in de behandeling van acne, bieden we hydrafacial, dermapen, glow bb, hifu, eyecon, laser ontharing, pedicure behandelingen, het laten weghalen van een tatoeage, carbon peeling en verschillende pigment behandelingen. Onze specialisten kunnen als geen ander een acne behandeling verzorgen en kunnen je nadrukkelijk helpen om de kwaliteit van de huid sterk te verbeteren. Wanneer je een afspraak wilt maken in onze salon in Schiedam, dan kan dit gewoon via de website. Snel en gemakkelijk dus. Goed om te weten is dat we wat betreft cosmetica bij voorkeur een beroep doen op Mesoestetic.

OxyGeneo behandeling

Een veel frissere en mooiere gezichtshuid

Kijken we eens extra naar de OxyGeneo behandeling die we aanbieden. In essentie staat deze behandeling voor een veel mooiere en frissere huid. Een OxyGeneo behandeling staat voor een combinatie van verschillende behandelingen. Zo wordt de sterk peelende werking van een zeer milde serum microdermabrasie – zonder korrels – gecombineerd met een fruitzuur peeling en een zuurstoftherapie, en dat van binnenuit.

Lees meer
OxyGeneo behandeling

OxyGeneo behandeling: super resultaat in erg weinig tijd

Het resultaat van een OxyGeneo behandeling zie en voel je al snel. Je huid voelt met name zachter en veel gladder aan. Je krijgt tijdens de behandeling een algenmasker en daaronder een sterk hydraterend serum. Dit zorgt voor een enorm vochtboost in de huid. Het mooie is dat de behandeling geschikt is voor iedereen en dus voor alle typen huid. Je kunt de behandeling eveneens naar wens uitbreiden. Met deze behandeling kies je voor een natuurlijke zuurstofvoorziening van de huid en dat doet je huid echt goed. OxyGeneo heeft een sterke anti aging werking en door voor deze behandeling te kiezen, kies je voor een optimaal resultaat in relatief weinig tijd. Wil je ook genieten van een van onze behandelingen? Maak dan snel en eenvoudig online een afspraak. Wij verwelkomen je in elk geval graag in onze altijd sfeervolle en gezellige salon. En je mag gerust weten; van een bezoek aan onze salon heeft nog nooit iemand ook maar een seconde spijt gekregen.

Neem contact op