Over ons

​Voor persoonlijke aandacht en kwaliteitsbehandelingen kan je in Schiedam naar het sfeervolle GNYD Beauty.
Sema Gunaydi is een ervaren huidspecialiste en gespecialiseerd in acnebehandelingen, en huidverbeteringen. Als cosmeticalijn gebruiken wij Mesoestetic.

Schoonheidsspecialist Schiedam

Schoonheidsspecialist Schiedam

Als je zoekt naar de beste schoonheidsspecialist in Schiedam, dan heb je die in ons gevonden. Bij ons kun je rekenen op tal van verschillende en innovatieve behandelingen. Bovendien hechten we erg aan kwaliteit. Als schoonheidsspeciaist in Schiedam staan we bekend als specialist in de behandeling van acne en andere behandelingen die de huid sterk verbeteren. OxyGeneo is daar weer een mooi voorbeeld van.

Specialist in acne en andere behandelingen die de kwaliteit van de huid verbeteren

In onze schoonheidssalon in Schiedam kun je terecht voor tal van verschillende behandelingen. Denk maar eens aan de behandeling tegen acne, biopeeling behandelingen, hydrafacial, glow bb, hifu, eyecon, laser ontharing, pedicure behandelingen, het laten verwijderen van een tatoeage, pigment behandelingen en carbon peeling. Zoals gesteld hechten we aan een zeer persoonlijke aanpak. Daarnaast staan we voor kwaliteit behandelingen en is het in onze salon ook gewoon altijd sfeervol en gezellig. Het is bij ons als schoonheidsspecialist in Schiedam om deze redenen altijd goed toeven.

lees meer

Een naam hoog te houden als schoonheidsspecialist in Schiedam

Onze huidspecialisten hebben een goede naam hoog te houden en gelden als specialisten in de behandeling tegen acne en andere behandelingen die de kwaliteit van de huis moeten verbeteren. We gebruiken in onze salon in Schiedam overigens Mesoestetic. Dan weet je dat je met kwaliteitscosmetica te maken hebt in elk geval. Wanneer je wilt genieten van een van onze behandelingen, dan kun je makkelijk online een afspraak maken. Een ding is zeker; kies je voor een van onze behandelingen, dan is altijd sprake van een zeer intensieve reiniging van de huid.

Neem contact op
Schoonheidsspecialist Schiedam
OxyGeneo behandeling

De voordelen van onze OxyGeneo behandeling

Gaan we naar een van onze specialiteiten, de OxyGeneo behandelingen. Deze behandeling combineert verschillende behandelingen en zorgt meteen voor een zicht- en voelbaar resultaat. Je merkt dat de huid snel meer volume krijgen en de huid voelt ook veel zachter en gladder aan. Je krijgt een algenmasker aangemeten met een hydraterend serum. Dit zorgt voor een enorme vochtboost in de huid. De OxyGeneo behandeling is geschikt voor alle typen huid en je kunt de behandelingen naar wens uitbreiden. Door voor deze behandeling te kiezen, wordt de natuurlijke zuurstoftoevoer enorm gestimuleerd, en dat van binnenuit. Je boekt zo meer resultaat in minder tijd en de behandeling heeft een zeer sterke anti aging werking. Reden voldoende dus om vooral voor ons als specialist in Schiedam te kiezen. We staan voor kwaliteit en bij ons ben je verzekerd van persoonlijke aandacht. Wat wil je eigenlijk nog meer?

Maak een afspraak