Over ons

​Voor persoonlijke aandacht en kwaliteitsbehandelingen kan je in Schiedam naar het sfeervolle GNYD Beauty.
Sema Gunaydi is een ervaren huidspecialiste en gespecialiseerd in acnebehandelingen, en huidverbeteringen. Als cosmeticalijn gebruiken wij Mesoestetic.

Gezichtsbehandeling Schiedam

Gezichtsbehandeling Schiedam

Iedereen wil dat de kwaliteit van de huid in je gezicht in orde is. Het is toch het eerste waar mensen naar kijken en een mooie frisse huid kan je extra zelfvertrouwen geven. Ben je ontevreden met jouw huid in je gezicht? Weet dan dat je altijd bij ons als specialist in gezichtsbehandeling in Schiedam terecht kunt. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de huidkwaliteit en kunnen je vrijwel altijd meer dan goed van dienst zijn.

Lees meer

Wij staan voor een zeer persoonlijke aanpak; geen huid is namelijk hetzelfde

Wat betreft gezichtsbehandelingen in Schiedam hebben we je heel erg veel te bieden. We zijn specialist in de behandeling tegen acne bijvoorbeeld, verzorgen biopeeling, hydrafacial, dermapen, glow bb, hifu, eyecon, laser ontharing, pedicure, het laten weghalen van een tatoeage, pigment behandelingen en het aanbieden van een carbon peeling. Kies je voor ons als schoonheidsspecialist in Schiedam, dan kun je altijd rekenen op een zeer persoonlijke aanpak, in de wetenschap dat geen enkele huid hetzelfde is. Je kunt bij ons ook altijd rekenen op cosmetica van Mesoestetic. En ook dat staat voor de beste kwaliteit.

Neem contact op

Specialist in gezichtsbehandeling in Schiedam

Wil jij ook genieten van een van onze behandelingen? Maak dan snel en eenvoudig online een afspraak. Dan ben je altijd verzekerd van een intensieve reiniging van de huid. Als specialist in gezichtsbehandeling in Schiedam kunnen we je zoals gesteld op jouw wenken bedienen. Daarbij is de OxyGeneo behandeling toch wel een van onze specialiteiten geworden Het is dan ook een unieke behandeling de verschillende gezichtsbehandelingen in Schiedam met elkaar weet te combineren.

Maak een afspraak
Gezichtsbehandeling Schiedam

Een OxyGeneo behandeling staat voor een combinatie van diverse behandelingen

Een OxyGeneo staat voor een combinatie van verschillende behandelingen. Zo wordt een exfoliërende werking gecombineerd met een zeer milde microdermabrasie behandeling. Daarnaast staat een OxyGeneo behandeling voor een fruit zuurstof peeling en zuurstoftherapie van binnenuit. En dat dus allemaal steeds in één en dezelfde behandeling. Het resultaat mag er zijn. Je huid voelt snel zachter en gladder aan en je huid krijgt door de behandeling een enorme vochtboost. De behandeling is geschikt voor iedereen, ongeacht het type huid dat je hebt. Je kunt de OxyGeneo behandeling zoveel uitbreiden als je zelf wenst. Kies je voor een OxyGeneo behandeling krijgt de huid op een natuurlijke wijze extra zuurstof en je boekt bovendien meer resultaat in beduidend minder tijd. De behandeling heeft tenslotte ook nog eens een sterke anti aging werking.

OxyGeneo behandeling