Laser ontharen Schiedam

We kunnen je op tal van verschillende gebieden van dienst zijn als beautysalon in Schiedam. Zeker als het om gezichtsbehandelingen gaat, staan we bekend als specialist. We vallen op door onze innovatieve werkwijze en kunnen je behalve laser ontharen in Schiedam op tal van andere vlakken prima van dienst zijn.

laser ontharen

Meer dan alleen voor laser ontharen in Schiedam

Ga maar na. Als specialist in laser ontharen in Schiedam kunnen we je de beste behandelingen tegen acne bieden, zijn we er voor hydrafacial, dermapen, glow bb, hifu, eyecon, pedicure behandelingen, het laten weghalen van een tatoeage en talloze pigment behandelingen. We staan als specialist in laser ontharen in Schiedam bekend om onze zeer persoonlijke aanpak. Elke huid is uniek en daar houden we nadrukkelijk rekening mee. Je kunt bij ons gemakkelijk en snel een online afspraak inplannen waardoor je verzekerd bent van een zeer intensieve reiniging van de huid. En dat is precies de reden waarom je een bezoek aan onze gezellige salon in Schiedam brengt natuurlijk.

Afspraak inplannen

Laser ontharing staat voor een permanent resultaat na een reeks behandelingen

Onze specialisten kunnen zorgen voor laser ontharen in Schiedam. Je kiest dan voor permanente ontharing. Je moet dan overigens wel een aantal behandelingen ondergaan voor een blijvend resultaat. Daarnaast zijn onze specialisten erg goed in de behandeling tegen acne en beheersen ze alles als het gaat om het verbeteren van de kwaliteit van de huid.

Lees meer

Probeer vooral ook onze OxyGeneo behandeling eens; je boekt dan meer resultaat in beduidend minder tijd

We staan bekend om onze innovatieve behandelingen. Zo kiezen steeds meer mensen voor onze OxyGeneo behandelingen. Deze behandeling is eigenlijk een combinatie van verschillende behandelingen. Zo wordt een exfoliërende werking van een milde microdermabrasie behandeling gecombineerd met een fruitzuur peeling en eveneens met een zuurstof therapie. De behandeling sorteert effect. Je voelt en zet de huid meteen gladder en zachter worden. De behandeling staat eveneens synoniem voor een enorme vochtboost, en dat van binnenuit. Een OxyGeneo behandeling zorgt dat je huid extra zuurstof krijgt en dat je snel resultaat boekt in beduidend minder tijd. Bekend is verder dat wanneer je voor deze behandeling kiest, je kiest voor een zeer sterke anti aging werking. Dat zorgt ervoor dat we je op een zeer breed vlak heel goed van dienst kunnen zijn. Redenen voldoende dus om een bezoek te plannen aan onze immer gezellige salon in Schiedam. En dat kan gewoon gemakkelijk en snel via onze website.

Neem contact op
OxyGeneo behandeling

Over ons

​Voor persoonlijke aandacht en kwaliteitsbehandelingen kan je in Schiedam naar het sfeervolle GNYD Beauty.
Sema Gunaydi is een ervaren huidspecialiste en gespecialiseerd in acnebehandelingen, en huidverbeteringen. Als cosmeticalijn gebruiken wij Mesoestetic.