Hifu Behandeling

Wat is de HIFU behandeling?

HIFU (dit staat voor High Intensity Focused Ultrasound) is een unieke behandeling op basis van ultrasound om de huid te verstrakken op een non invasieve manier. De behandeling zorgt er voor dat de collageen aanmaak een boost krijgt. Zo zijn we in staat om de huid op een natuurlijke manier te liften en te verstevigen. De behandeling werkt vooral erg mooi op contouren zoals de kaaklijn en het (onderste gedeelte) van de wangen maar ook op een dubbele kin, de hals en het decolleté. Door het onderste´ gedeelte van het gezicht (inclusief de hals) een lift te geven zie je uiteindelijk ook een lift terug in de jukbeenderen.

De HIFU is in staat om de ´SMAS´ laag te verwarmen. De SMAS laag is precies die laag van het weefsel die chirurgen liften tijdens een chirurgische facelift. Op een veilige en heel gecontroleerde manier kan de juiste diepte energie worden afgeleverd daar waar het nodig is om de huid te liften en te verstrakken. De huidoppervlakte wordt niet beschadigd en er is daarom geen downtime. Het apparaat is uitgerust met verschillende koppen. 2 koppen helpen om de huid te stimuleren en slapheid te bestrijden en er is een speciale kop aanwezig om de dubbele kin te behandelen.

De behandeling

De behandeling wordt als goed verdraagbaar ervaren door het gebruik van een verdovende crème. De behandeling kent geen downtime en er zijn 2-3 behandelingen nodig voor optimaal resultaat. Het resultaat dient vervolgens met 1 behandeling per jaar te worden bijgehouden.

Het resultaat

Het resultaat heeft tijd nodig. Er zijn slechts 2 tot 3 behandelingen per jaar nodig voor een prachtig resultaat. Het lichaam gaat zelf de productie van collageen op gang brengen en de eerste resultaten zullen na ongeveer 3 tot 6 maanden zichtbaar zijn. Na deze periode zal de client een zichtbare versteviging van de huid en een lifting van de gezichtscontouren waarnemen. De huid is voller en fijne lijntjes en rimpeltjes zullen verminderen.

De risico´s

De behandeling is volkomen veilig. Ultrasone technologie worden al meer dan 50 jaar met succes ingezet en de HIFU behandeling is FDA goedgekeurd.

 

Prijzen:  zone S           :€ 125,-  

               zone M          :€ 250,-

               Hele gezicht :€ 875,-

 

Voor meer info bel: 0628529018

© 2016 by GNYD Beauty