Over ons

​Voor persoonlijke aandacht en kwaliteitsbehandelingen kan je in Schiedam naar het sfeervolle GNYD Beauty.
Sema Gunaydi is een ervaren huidspecialiste en gespecialiseerd in acnebehandelingen, en huidverbeteringen. Als cosmeticalijn gebruiken wij Mesoestetic.

Beautysalon Schiedam

Beautysalon Schiedam

Zoek je naar dé beautysalon in Schiedam? Dan heb je die in ons gevonden. We kunnen je op een zeer breed vlak van dienst zijn namelijk en staan bekend om onze kwaliteit behandelingen. We staan voor innovatie en schrijven kwaliteit nog met een hoofdletter. Daarnaast is het in onze salon in Schiedam ook altijd gezellig en dus bijzonder goed toeven.

Maak een afspraak

Het is altijd goed toeven bij ons in de beautysalon in Schiedam

We beheersen de fijne kneepjes van het vak en zijn jouw adres als beautysalon in Schiedam als het gaat om behandelingen tegen acne, voor een hydrafacial behandeling, dermapen, glow bb, hifu, eyecon, laser ontharing, pedicure behandelingen, het laten verwijderen van een tatoeage, pigment behandelingen en carbon peeling. Kies je voor ons, dan kies je voor een beautysalon in Schiedam die hecht aan een zeer persoonlijke aanpak. Geen huid is hetzelfde en daar houden we nadrukkelijk rekening mee.

Beautysalon Schiedam

Specialisten in de behandeling tegen acne en ter verbetering van de kwaliteit van de huid

Onze medewerkers staan bekend als specialisten in de behandeling tegen acne en andere behandelingen die snel en zichtbaar de kwaliteit van de huid kunnen verbeteren. Bij ons in de salon werken we overigens met cosmetica van Mesoestetic. Bij ons maak je gemakkelijk online een afspraak en je bent altijd verzekerd van een intensieve behandeling van de huid. En precies om die reden brengen zoveel mensen een bezoek aan onze salon in Schiedam.

Lees meer
OxyGeneo behandeling

We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van de OxyGeneo behandeling

Als schoonheidsspecialist in Schiedam hebben we je zoals gezegd heel erg veel te bieden. Een behandeling waarmee we ons onderscheiden is wel de OxyGeneo behandeling die we ook jou aan kunnen bieden. Deze behandeling combineert verschillende behandelingen en staat voor een snel resultaat. De behandeling garandeert een mooie en frisse huid en combineert een peelende werking van een zeer milde microdermabrasie zonder korreltjes, een fruitzuur peeling en een zuurstoftherapie die van binnenuit werkt. En dat dus allemaal in één en dezelfde behandeling. Je huid voelt meteen zachter en gladder aan. Je huid krijgt een enorme boost aan vocht in de huid en de behandeling is zeer geschikt voor alle huidtypen. Dus zeker ook voor jouw huid. Kies je ook voor deze behandeling, dan kies je voor een optimaal resultaat in een beperkte tijd en ben je al eveneens verzekerd van een super anti aging werking. Zijn dat niet voldoende redenen om ook voor onze diensten te kiezen?

Neem contact op